SUPKAJAK VÄSTERVIK

Boka via +46 (0) 760 795 705 (Telefon/sms, Whatsapp, Signal.org)
Alternativt telefonnummer: +46 (0) 739 99 99 24
eller via BOKA NU (ONLINE).

Den pitoreska mysiga skärgårdsstaden Västervik återfinns längsmed den småländska kusten, cirka 270 km (ca 3h med bil) söder om Stockholm. Staden är belägen i inloppet där Östersjön möter Gamlebyviken och är därför den perfekta startplatsen för den som vill tillbringa tid i centrum och på ett smidigt sätt kunna bege sig inåt mot Gamleby eller ut i skärgårdens södra, östra alternativt norra delar. Tjust Skärgård består av över 5000 öar och ger möjlighet till såväl dagsturer till den inre delen som flerdygns- eller veckoäventyr med övernattning för den som vill ha mer tid att utforska. Stadens centrala läge precis vid vattnet ger också möjlighet att under en eller ett par timmar utforska, se och lära om dess olika delar samt historiska monument, med eller utan guide, för att därefter bege sig ut ibland de närliggande restaurangerna, somriga sorl och flanerande sommargäster invid SUPKAJAK VÄSTERVIK/Fiskaretorget med omnejd.

AKTIVITETER

Kajak*
Stand Up Paddle Board (SUP)*
Bigsup
Cykel
* Guide
* Instruktör

HITTA HIT

Uthyrningen är under sommarmånaderna Juni, Juli, och Augusti belägen invid Fiskaretorget i centrala Västervik. Området kring uthyrningen är delvis begränsad för biltrafik under sommaren på grund av det stora antalet turister som besöker staden, men du som kund får köra in till parkeringen som återfinns precis bredvid uthyrningen.
Klicka här för att se karta.

Direktbuss från/till Stockholm T-central tar från cirka 3,5 timmar. SUPKAJAK Västervik är beläget endast ett par minuters promenad från Västerviks Buss/Tågcentral.
Det finns även direktbuss från/till Göteborg samt tågförbindelse till/från Linköping/Norrköping och vidare söder/norrut. Exempel på buss/tågföretag är VästervikExpress, Flixbus, och SJ.

ÖPPETTIDER

Under sommaren – Juni, Juli samt Augusti – är SUPKAJAK Västervik öppet alla dagar mellan 10.00/11.00/12.00 – 18.00/19.00/20.00. Öppettiderna är flexibla och kan variera från dag till dag, men vi är också lika flexibla som öppettiderna. Det finns möjlighet att både paddla tidigare på morgonen såväl som senare på kvällen om ni pratar med kundservice! Om personalen inte på plats vid uthyrningen/är obemannad när ni kommer – kontakta oss så kan vi vanligtvis ordna så att ni kan paddla inom 10-30 minuter. Vi håller öppet när ni vill paddla och ger alltid personlig service på plats! Vid regn, oväder, åska samt kraftig vind stänger vi uthyrningen om det bedöms vara olämpligt att paddla.

För dig som vill hyra under hösten, vintern samt våren – kontakta oss för mer information om hämtning och lämning av utrustning på annan plats under lågsäsongen.

PRISLISTA

Välj mellan att börja din paddling vid SUPKAJAK Västervik, mitt i stadskärnan eller hyr och ta med utrustningen till den plats du vill vara på, exempelvis sommarstugan, favoritsjön, campingen eller annan plats!


Guide/Instruktör, SUP eller Kajak – 980 kr/person. Minst 1960 kr. Minst 2, Maximalt 7 personer.

Event med mera
Företagsevent, afterwork, guidning, kurs/instruktör, möhippa/svensexa med speciella önskemål enligt offert.

VÄDRET

Klicka här för den senaste väderprognosen via www.yr.no

Frågor och svar, gå vidare till FAQ.