Frågor & Svar

# Bäste besökare/kund ! Just nu pågår arbete med sajten, vilket kan påverka innehåll, utseende m.m #

BETALNING
Obs! Betalningen skall ske samtidigt/i anknytning till bokningen,
och kan primärt ske via Swish och/eller betalkort/VISA/Mastercard.
Betalningsinstruktioner för kortbetalning erhålls från personalen.
Giltiga kort: Mastercard, Visa, American Express, Maestro,  V pay,  Visa Electron,  JCB,  Diners Club,  China Union Pay och Discover.
SWISH-nummer: 123 599 67 98

AV- OCH OMBOKNING
Vid hyra av utrustning måste avbokning ske minst 24 timmar före bokad tid. Vid mindre än 24h tills bokad tid går det bra att omboka, men ej avboka. Outnyttjad tid som ej avbokats i tid återbetalas ej. Var på plats helst minst 15 minuter före bokad tid.

REGLER
Via att boka och/eller betala godkänner deltagaren/arna de vid varje tidpunkt gällande regler och villkor för paddlingen. All paddling sker på egen risk och det är deltagarens ansvar att själv tillse att denne har en fulltäckande försäkring om ifall en olycka skulle inträffa. Deltagaren är medveten om de fullständiga risker som ett deltagande innebär och godkänner att denne, eller någon representant (tredje person ; exempelvis men inte enbart närstående eller arbetsgivare) i dennes ställe, inte under några omständigheter kan ställa uthyrningen, uthyraren eller dennes företag och/eller samarbetspartners till svars och/eller kräva skadestånd och/eller andra krav i någon form, varken direkt eller indirekt. Deltagaren förbinder sig och/eller godkänner att följa de vid varje tidpunkt gällande regler och lagar, däribland men inte enbart sjöfart, GDPR samt godkänner att dennes personuppgifter sparas och används i SUPKAJAK’s verksamhet. Deltagaren är medveten om och accepterar att den hyrda utrustningen skall återlämnas i gott skick samt att eventuell skadad utrustning ersätts enligt aktuellt marknadspris. Uthämtning och återlämning av hyrd utrustning skall ske till den uthyrning som bokningen är gjord hos. Villkoren och reglerna gäller samtliga deltagare som innefattas av bokningen. I det fall en deltagare ej går att identifiera är det den som genomfört bokningen som är obegränsat ansvarig för aktiviteten samt personerna som deltager. Är den som bokat minderårig träder målsman in i dennes ställe enligt samma förutsättningar och villkor.

VILKA AKTIVITETER GÅR ATT VÄLJA MELLAN PÅ VÅRA UTHYRNINGAR?
Tillgängligheten på våra aktiviteter – Stand Up Paddle Board, Kajak, BigSUP och YogaSUP – kan variera från uthyrning till uthyrning. Planerar du en aktivitet för hela kompisgänget, företagsevent med kunderna, afterwork med arbetskollegorna, möhippan, eller svensexan – prova en av våra gigantiska jätteSUP-brädor BIGSUP med upp till 10 handtag/personer som maximalt antal deltagare eller varför inte ett YogaSUP-pass med instruktör?

Välj mellan att paddla från 1h till en vecka eller mer (Engångspaddling). På vissa av våra uthyrningar erbjuds även möjligheten att köpa Sommarkortet som gäller för hela sommaren till fast pris. För dig/er som vill ha instruktör/kurs och/eller guide med er under paddlingen kan privatguide/instruktör (för 1-2 personer) eller gruppguide/instruktör (3 personer eller fler) bokas.

Observera att tillgänglig utrustning kan variera beroende på vilken uthyrning ni är på. Kontakta kundservice för mer exakt information om utbud och tillgänglighet.

VAD ÄR EN BIGSUP?
Våra BIGSUP-brädor är troligen några av Sveriges största SUP-brädor. Med ett maxtak på upp till 7-10 personer på brädorna är aktiviteten optimal för exempelvis teambuilding, företagsevent, möhippor och svensexor! Läs även på BIGSUP.SE
Klicka här för att se en video med en av våra BIGSUP-brädor.

VAD INNEBÄR YOGASUP ?
YogaSUP är en ”Yoga på vattnet”. För aktiviteten har vi tagit fram speciella YogaSUP-brädor som används enskilt eller vid gruppaktiviteter med/utan instruktör.

VÄDERPROGNOS
Att paddla SUP, Kajak, BigSUP och YogaSUP innebär ett visst beroende av att vädret är bra. Då all paddling sker på egen risk är det du som deltagare som måste ta beslutet om det är lämpligt eller olämpligt att paddla. Vi rekommenderar att, i den mån det går, läsa in er på väderprognoserna som bland annat går att återfinna på till exempel www.yr.no, www.smhi.se eller www.klart.se inför paddlingen för att bedöma vindförhållanden m.m samt vad vilka krav de vid tillfället aktuella förutsättningar ställer på aktiviteten i form av erfarenhet, kläder med mera. Vid oväder så som till exempel åska och kraftiga vindar avråder vi från att genomföra aktiviteten. Skulle detta inträffa ges ni möjlighet till att omboka, även om gränsen för avbokning (24 timmar före bokad tid) löpt ut.